Joskus politiikassa asiat ja omat ideat etenevät! Teimme vuonna 2019 aloitteen Kesäkeitaasta palvelemaan kuumia kesäpäiviä Tikkurilan uimahallilla. Tarkoituksena on hyötykäyttää uimahallin takana oleva nurmialue monipuolisesti niin, että siinä on mukavaa viettää kesäpäivää yksin tai yhdessä, auringossa maaten, liikkuen ja pelaillen sekä jäätelöä syöden. Tulossa on myös matalat altaat perheen pienimmille. Vapaa-ajan lautakunta hyväksyi kokouksessaan 20.4.2021 Tikkurilan Urheilupuiston yleissuunnitelman, jonka osa Kesäkeidas tulee olemaan. Aiemmin Kesäkeidas oli jo päässyt nimenä mukaan kaupungin taloussuunnitelmaan.

Eve, Anniina ja minä olemme äärimmäisen iloisia, että aloitteemme on nyt toteutumassa. Idea lähti siinä Tikkurilan uimahallin takapihalla yhdessä aurinkoisena päivänä seisten – visioimme niin nimen kuin perheet piknikille jäätelökiskoineen ja auringonottoterasseineen!

Paikka on sama, mihin on vuosia kaivattu maauimalaa. Selvitysten mukaan kohta rakentumaan alkava Elmo on kuitenkin tällä hetkellä maauimalalle parempi paikka, mutta vesielementti on mielestäni tässä kesäkeitaassakin oleellinen. Ja Kesäkeitaasta voi saada valtavan piristysruiskeen hieman nuhjaantumaan päässeelle Tikkurilan urheilupuistolle. Nyt on sen kupeeseen suunnitteilla myös pieniä pallokenttiä, koirapuisto, petankkikenttä… ja uimahallikin laajennetaan.

https://www.vantaa.fi/uutisia/kaikki_uutiset/101/0/156991

https://www.vavi.fi/2019/05/21/minna-kuuselan-eve-ramon-ja-anniina-kostilaisen-aloite-tikkurilan-yhteyteen-toteutettavasta-kesakeitaasta/?fbclid=IwAR3AdsZ99clpgBsSQPuhMA6x1ax-k2n5YSqAvVNGeIOOJQVpeNqv6o1xDGE

Yleissuunnitelma kokonaisuudessaan löytyy vapaa-ajan lautakunnan eilisen kokouksen liitteistä: https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/paatoksenteko/esityslistat_ja_poytakirjat